Nederlands Vertaalbureau ElaN Languages | Vertalingen | Taaltrainingen | Taalbaden

Team

ElaN-medewerkers: wie zijn zij, wat drijft hen?

Hebt u een vraag? Stel ze! Onze medewerkers helpen u graag.

Naam:

Email:

Vraag:

ElaN Languages en BestBuro bundelen hun kennis en expertise

ElaN Languages en BestBuro slaan de handen in elkaar en voegen hun expertise samen om zo hun trainingsaanbod uit te breiden.

ElaN is een talenbureau dat al 20 jaar B2B-taaltrainingen op maat verzorgt. BestBuro geeft computer- en communicatieopleidingen voor het bedrijfsleven.
Bedoeling van de samenwerking is dat beide bedrijven hun opleidingsaanbod
aan elkaar ter beschikking stellen. De twee partijen zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe samenwerking een win-winsituatie is.

Wim Vanschooren, Managing Director bij ElaN Languages: “Dankzij de samenwerking met BestBuro kunnen we onze B2B-klanten meer bieden dan alleen taaltrainingen. Cursisten kunnen tegelijk profiteren van het opleidingsaanbod van BestBuro. Zo evolueert ons aanbod naar een one-stop oplossing voor bedrijven die de vaardigheden van hun medewerkers willen aanscherpen.”

Elke Stultjens, zaakvoerder bij BestBuro: “Als opleidingscentrum streven we altijd naar kwaliteit en de grootste klantentevredenheid. Het bewijs is dat we drager zijn van het Qfor-label. Net zoals ElaN Languages. Daarom dat we ElaN als een geschikte partner zien om onze klanten ook kwaliteitsvolle taaltrainingen aan te bieden. ”

Het opleidingsprogramma ‘Business Training à la carte’ is het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking. Daarbij kan de klant een opleidingspakket naar eigen keuze samenstellen.

Contact

Marktplein 13
3550 Heusden-Zolder

T: +32 11 43 47 64
F: +32 11 43 47 65

BE 0453.420.164

hz.info@elanlanguages.com

Recente blogposts
Taaltip

Wilt u weten hoe u voor het web schrijft of hoe u een tekst zoekmachinevriendelijk hertaalt?

Schrijf u dan in voor onze maandelijkse taaltip!